Trustpilot
4485 1500 reklame@signtec.dk

HVEM ER VI?

Signtec Reklame er en dynamisk reklamevirksomhed med speciale indenfor alt i skilte, tekstiltryk, bildekoration, print og tryksager.

Vi tror på at forståelige reklamer giver forståelige resultater, og vi stræber efter at skabe velovervejede totalløsninger, som vores kunder er tilfredse med. Vores håndværk bærer præg af stor erfaring, kvalitet og æstetisk sans, og det kommer til udtryk i vores tryksager på tøj, biler, vores print og alt andet arbejde, vi udfører.

Signtec Reklame består af to afdelinger, hhv. beliggende i Ringsted og Herlev. Herudover har Signtec Reklame gode og kvalificerede samarbejdspartnere for at sikre optimale løsninger til vores kunder.

 

God behandling fra start til slut

Vi sørger altid for at give vores kunder en god behandling fra starten af et forløb og igennem hele forløbet. Herudover foretager vi jævnligt opfølgninger på det udførte arbejde for at sikre os at vores kunder er så tilfredse som muligt. Gode kunderelationer er for Signtec Reklame alfa og omega, for vi ved at et godt samarbejde giver gode resultater.

Saeid Abelehchian
Indehaver
E-mail: info@signtec.dk
Mob. nr.: 31 26 01 30

MANDAG – FREDAG 11-15

Sam Abelehchian

Uddannet i Salg og Marketing fra Copenhagen Business Academy

Sam Abelehchian
Indehaver
E-mail: reklame@signtec.dk
Tlf. nr.: 44 85 15 00
Mob. nr.: 71 90 30 88

MANDAG – FREDAG 9-16
Weekender efter aftale

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.