Kontakt os
Om Signtec
... Når kun det bedste er godt nok.

Velkommen

Hvem er vi?

Alt i skilte

Tryk på tøj

Bildekoration

Tryksager

Printløsninger

Referencer

Kampagnetilbud

Mission & Vision

Signtec støtter

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Signtec Reklame er en dynamisk reklamevirksomhed med speciale indenfor alt i skilte, tekstiltryk, bildekoration, print og tryksager.

Vi tror på at forståelige reklamer giver forståelige resultater, og vi stræber efter at skabe velovervejede totalløsninger, som vores kunder er tilfredse med. Vores håndværk bærer præg af stor erfaring, kvalitet og æstetisk sans, og det kommer til udtryk i vores tryksager på tøj, biler, vores print og alt andet arbejde, vi udfører.

Signtec Reklame består af to afdelinger, hhv. beliggende i Ringsted og Herlev. Herudover har Signtec Reklame gode og kvalificerede samarbejdspartnere for at sikre optimale løsninger til vores kunder.

God behandling fra start til slut

Vi sørger altid for at give vores kunder en god behandling fra starten af et forløb og igennem hele forløbet. Herudover foretager vi jævnligt opfølgninger på det udførte arbejde for at sikre os at vores kunder er så tilfredse som muligt. Gode kunderelationer er for Signtec Reklame alfa og omega, for vi ved at et godt samarbejde giver gode resultater.